Dream Theater giver koncert i Vejle.

Dream Theater giver koncert i Vejle.

Dream Theater i teatret

Det progressive metalband Dream Theater giver unik specialkoncert i Vejle Musikteater

Der bliver for alvor skruet op for volumen og ekvilibrismen i Store Sal i Vejle Musikteater 12. marts 2016, hvor metalbandet Dream Theater giver special-intimkoncert foran et siddende publikum. Sådan er de nemlig aldrig oplevet før!
29. januar udkommer Dream Theaters 13. album,'The Astonishing', og herefter drager kvintetten ud på en helt speciel turné. Speciel fordi den afvikles foran et siddende publikum i koncertsale i hele Europa. Herunder altså også Store Sal i Vejle Musikteater.
“Til koncerten vil Dream Theater opføre hele nyudgivelsen ”The Astonishing”. For nyligt kunne bandet offentliggøre albummets første single, 'The Gift of Music', og allerede her er der lagt op til endnu et ambitiøst konceptværk – en rockopera i flere akter og et helt unikt univers, som slippes løs i Store Sal i Vejle Musikteater”, lyder det fra Toni Lee Larsen, der er direktør for Vejle Musikteater.
Dream Theater's rødder går helt tilbage til midt-80'erne, hvor de tre der dengang læste på musikkonservatorium mødtes om en fælles interesse for progressiv rock – Pink Floyd, Yes, Rush m.fl. Siden starten af 90'erne har bandet ført an i genren, især takket være 1992-hovedværket, “Images and Words”. Gennem de seneste to årtier er det blevet til talrige verdensturnéer.

Publiceret 04 January 2016 07:00