Provas efter sms-koks "Undskyld"

Af
Betina Skjønnemand

Forsyningselskabet Provas har formået at gøre kunderne mere forvirrede end godt er. Og det var åbenbart heller ikke med vilje.
Provas ville nemlig gøre sig ekstra umage ved at sende sms'er ud til kunderne for at gøre opmærksom på, at tømningen af dagrenovationen skifter uge.
Grunden er, at ar 2015 bestod af 53 uger - hvorfor der altså var to ulige uger i træk - henholdsvis uge 53 i 2015 og uge 1 i 2016. Men der bliver naturligvis stadig hentet renovation hver fjortende dag.
Søndag fik kunderne en sms-besked, men i beskeden var der byttet om på lige og ulige uger. Et par timer senere kom en ny besked - denne gang med den modsatte information.
Vittige sjæle kaldte det på facebook en "helgardering" fra Provas' side.
Provas selv er ude på Facebook i dag med følgende opdatering:
"Undskyld, vi roder. Har du også modtaget et par forvirrende SMS'er fra os om noget med lige og ulige uger? Vi er vist selv blevet helt rundtossede af alt det kalenderlimbo, men vi vil gerne rede trådene ud. Først og fremmest bliver vi ved med at hente din dagrenovation hver fjortende dag i 2016. Det bliver der ikke ændret på. Det, vi lettere forgæves, forsøgte at fortælle, er at vi bytter rundt på, om vi henter din dagrenovation i en lige eller en ulige uge. Fik du før tømt i lige uger, kommer vi fremover i ulige. Og omvendt. Det skyldes, at 2015 havde 53 uger i stedet for de sædvanlige 52. Ugedagen ændrer vi ikke på. Så plejer du at få tømt mandag, vil vi fortsat komme mandag".
Og Provas fortsætter:

"Og hvis du er fløjtende ligeglad med al den snak om lige og ulige uger, så kan du lukke øjne og ører og synge en lille sang for dig selv. For så betyder det ikke noget for dig, og du vil ikke opleve nogen som helst forskel. Vi kommer hver anden uge og henter din dagrenovation, som vi hele tiden har gjort".

Publiceret 04 January 2016 12:15