LOF har blandt andet senioryoga på programmet i den kommende tid.

LOF har blandt andet senioryoga på programmet i den kommende tid.

Spændende vinter hos LOF

LOF i Køge har en række kurser, foredrag og oplevelser på programmet i den kommende tid.

LOF i Køges nye vinterprogram for 2016 er nu klar. På www.koege.lof.dk kan du få inspiration til såvel kurser, foredrag og oplevelser.
- Vi satser på, at du kan få en sprogoplevelse med tysk og spansk for begyndere. Spansk for let øvede er der også på programmet. Vi har to dygtige sproglærere, der glæder sig til at give jer sproglige oplevelser – både til rejsebrug og genopfriskning, lyder det fra LOF.
Der er enkeltundervisning i klaver og trommer i Bjæverskov, samt klaver og harmonika i Køge. Der er et samspilshold i Harmonika i Køge. Vil du have et kort kursus i Facebook på 4 timer, har du chancen her, og efter den megen julemad kan du gå på Senioryogahold – hensyntagende i Køge.
Som noget nyt er der Madlavning for voksne (mænd) i Ejby og Roskilde, og man kan også booke sig ind på.
Folkemødet på Bornholm kan man også booke sig ind på, og torsdag den 11. februar klokken 19 kommer forfatteren og eventyreren John Andersen til Ejby Medborgerhus for at fortælle om sin spændende tur på motorcykel ad Silkevejen. Her vil tilhørerne få et indblik i den legendariske tur på over 2000 km – der belyser mange forskellige kulturer på vejen.
Torsdag, den 25. februar 2016 vil Hørkrams stifter Alex Burchardt Pedersen fortælle om sit livsværk fra start til salg.
Her er der også udgivet en bog skrevet af sognepræst og forfatter Kathrine Lilleør. Foredraget forgår i Gørslev Forsamlingshus i samarbejde mellem +50 Gørslev og Gørslev forsamlingshus.
Der kommer flere tiltag i løbet af vinteren – blandt andet debatmøde om et højaktuelt emne i marts og en musikoplevelse i april.

Publiceret 04 January 2016 10:00