De uddannede personvognsmekanikere

De uddannede personvognsmekanikere

13 fik 12:

Flotte karakterer til nyudklækkede smede og personvognsmekanikere

Året fik den bedst tænkelige udgang for 23 smedeelever og ni personvognsmekanikerelever, som hver især afsluttede deres uddannelse med et svendebrev på HANSENBERG i Kolding. Samtidig formåede hele 13 af dem at få et 12-tal til svendeprøven

Lyset i henholdsvis smede- og autoværkstederne er slukket, og værktøjerne lagt på hylden. Eleverne har netop færdiggjort deres uddannelse og fået overrakt svendebrev.

23 smedeelever og 9 personvognsmekanikerelever har afsluttet deres uddannelse med et svendebrev på HANSENBERG i Kolding.

Ud af dem blev karakteren 12 givet til hele 13 elever. Otte topkarakterer blev smedet 4 klejnsmede havde i 5 uger arbejdet på innovative samt brugbare projekter, og 19 elever fra uddannelsen inden for rustfaste smede havde brugt 10 uger på at færdiggøre deres flotte opgaver. Fælles for begge områder var, at eleverne skulle udføre selvvalgte projekter med projektbeskrivelse og skitse med beregninger.

Blandt klejnsmedene blev der uddelt to 12-taller, mens der hos de rustfaste smede blev givet otte 12-taller. Motorerne spandt til perfektion 9 personvognsmekanikerelever var til svendeprøver, som bestod af en todelt prøve. Første dag fik eleverne en reparationsopgave med en konkret opgave, de skulle løse. Den følgende dag fik eleverne en fejlfindingsopgave, hvor de ud fra en kundeklage eller et symptom skulle finde indbyggede fejl i bilerne eller motorerne.
Det resulterede i fem 12-taller, tre 10-taller og et enkelt 7-tal.

Publiceret 04 January 2016 14:00