Dan Ceman fortsætter hos SønderjyskE.

Dan Ceman fortsætter hos SønderjyskE.

Forlænger:

Chefen fortsætter i boksen

Med kontraktforlængelsen står Dan Ceman i spidsen for de danske mestre fra SønderjyskE til sommeren 2019

Af
Peter Rasmussen

Det er efterhånden blevet en tradition, at ishockeytrænerne får lang anciennitet i jobbet hos SønderjyskE. Og cheftræner Dan Ceman er ingen undtagelse.
Han kom som spiller i 2006 til SønderjyskE, som hurtigt gjorde ham til kaptajn. Efter fire sæsoner rejste han til England, hvor han i to år var spillende træner.
I 2012 kom han tilbage til SønderjyskE i en ny rolle som assistenttræner, og i sommeren 2013 blev han udnævnt til cheftræner.
Dan Cemans nuværende kontrakt løber til den 30. juni 2017; men begge parter er så glade for samarbejdet, at der ifølge adm. direktør Klaus B. Rasmussen bliver lagt yderligere to sæsoner på kontrakten:
"Dan Ceman har kort og godt været en succes hos SønderjyskE. Både som spiller og nu som træner har det været en stor fornøjelse at samarbejde med ham. Hans meritter taler for sig selv, og vi har at gøre med et menneske, som bare matcher vores værdier helt perfekt."
"Han er dybt seriøs, professionel og loyal i sin tilgang til klubben, hans mandskabsbehandling og alle andre interessenter i øvrigt," understreger Klaus B. Rasmussen.

En stor udfordring

Den indeværende sæson har med det tragiske tab af sportschef Søren Stockfisch været en stor udfordring for sønderjyderne, som efterfølgende, og indtil videre, har valgt ikke at genbesætte stillingen.
"Vi så hinanden dybt i øjnene, og alle var enige om, at vi i stedet rykkede sammen i organisationen. Det har virkelig været en svær tid for både spillere og medarbejdere; men også en tid hvor vi har stået skulder ved skulder, hvilket gør mig utroligt stolt. I samme periode har Dan Ceman og jeg fordelt opgaverne på det sportslige område mellem os, og hen over sommeren ser vi så på, hvordan vi kan forstærke os på det administrative område."
"Kontinuitet er en de vigtige hjørnestene i SønderjyskE, og Dan Ceman har med sine mange år i klubben også et indgående kenskab til vores DNA.
Vi havde et klart ønske om at forlænge samarbejdet, og vi er meget glade og stolte over, at han også ønskede at fortsætte i spidsen for det lyseblå ishockeyflagskib," slutter Klaus B. Rasmussen.

Foto: Peter Rasmussen

Foto: Peter Rasmussen

Publiceret 04 January 2016 05:30