De mener det seriøst i Dalum:

Henter stortalent

Ung forsvarsspiller skal forstærke klubbens bagerste bolværk

Man kan ikke anklage Dalum I.F. for ikke at gøre nok for at skabe sig de bedste overlevelsesmuligheder i 2. division.
Oprykkerne har den seneste tid oprustet solidt. Først blev Michael Nielsen udnævnt som ny sportschef, og én af hans første handlinger var at hente forsvareren Jack Nielsen i Marienlyst. Dernæst kunne han præsentere bundrutinerede Morten “Monarch” Jacobsen, der blev hentet i Kolding.
Tirsdag blev endnu en spiller så præsenteret i form af det 19-årige stortalent Casper Borgaard, der har en fortid som viceanfører for OB's U19-hold.
Dalum forsøgte i juni at hente ham fra Ådalen til Dalumvej, men han valgte i stedet at tage imod et tilbud fra Middelfart G&BK. Efter et halvt år i det vestfynske har Borgaard dog valgt at skifte til mere kendte rammer tættere på bopælen i Odense.
“Selv om vi har store forventninger til Casper som spiller, så forventer vi omvendt ikke, at de bliver indfriet fra dag ét. Når man kommer fra OB's U19-Ligahold, så kan man uden diskussion alt det, man skal kunne med en bold. Alligevel er der en verden til forskel fra livet i Danmarks bedste ungdomsrække og så til livet i Kanalsport Divisionen. Det er her, kulturkløften fra ungdomsfodbold til seniorfodbold er allerstørst."
"Her kommer man op mod granvoksne mænd, der både har hår på brystet, drikker stærk kaffe og spiser råt kød. Men vi har holdt øje med Casper et lille års tid, da vi mener at han både har personligheden, psyken og potentialet til langsomt at bygge ovenpå dag for dag. Vi er derfor stolte over at kunne indlemme en ung og talentfuld spiller som Casper i truppen,” siger Michael Nielsen.

Publiceret 06 January 2016 11:45