Emil Larsen vil væk fra OB:

Jeg er ikke tilfreds her

Kritiserede Emil Larsen vil ikke forlænge med OB

Det har ligget i kortene længe, og nu er det altså officielt. Emil Larsen skal væk fra klubben - senest til sommer.
Han har været kritiseret af såvel klub som fans, han har selv været ude med riven den anden vej, og det har været tydeligt, at han ikke har følt sig tilpas hos "Striwerne".
Det bekræftede han i dag over for TV 2 SPORT, som samtidig fik at vide, at der ikke vil blive tale om nogen kontraktforlængelse.
"Jeg er ikke godt tilfreds her i OB, det vil jeg ikke sige. Men jeg har kontrakt til sommer. Det er det, jeg forholder mig til," siger han til mediet.
Larsen har været i klubben siden 2012, hvor han som et meget lovende talent blev hentet i Lyngby.
Desværre har han aldrig rigtig formået at indfri de store forventninger, der var til ham, da man købte ham.
Nu skal den næste tid vise, om en anden klub byder sig til for at købe ham fra OB, der næppe skal forvente nogen imponerede transfersum, eller om han først skifter kvit og frit til sommer.
"Hvis en klub vil have mig nu, så skal de købe mig. Hvis OB vil af med mig, så må de sælge mig," siger kantspilleren, der håber på at finde en klub, der passer bedre til ham.
"Jeg vil gerne spille, og jeg vil gerne vise, hvad jeg kan. Men det har ikke kunnet lade sig gøre her i OB det seneste stykke tid. Jeg skal spille noget fodbold, der passer til mig, og hvor vi spiller noget god fodbold, og hvor jeg kan udvikle mig," siger han til TV 2 SPORT.
Emil Larsen har indtil videre optrådt i 164 Superliga-kampe for OB, og her er det blevet til 31 mål og 13 assists.

Publiceret 06 January 2016 18:00