Mathias Heise Quadrillion.

Mathias Heise Quadrillion.

Musik:

Det bliver et jazzet forår

Sønderborg Jazzclub byder på ni koncerter i foråret

Et nyt år er begyndt, og Sønderborg Jazzclub har fundet de gode rytmer frem til årets første måneder.
Sønderborg Jazzclub og Sønderborghus byder på hele ni koncerter de kommende måneder med to amerikanske sangerinder og DR Big Band som højdepunkter.
"Vi har i år skruet op for Vinterjazzen med hele fire koncerter. Det skyldes at denne landsomfattende jazzfestivaler forlænget med en uge," siger formanden for jazzklubben, Carsten Nicolaisen, der kalder det klubbens hidtil flotteste halvårsprogram.
Koncerten med DR Big Band, der arrangeres i samarbejde med Sønderborghus, er en del af den landsomfattende Vinterjazz 2016.
Foruden DR Big Band byder Vinterjazz 2016 på Morten Haugshøj Kvartet, JazzKamikaze og sangerinden Marie Carmen Koppel. Denne er koncert er i samarbejde med Sønderborhus.
Dertil kommer så koncerter med de to nordamerikanske sangerinder. Det er med amerikaneren Nancy Harms og canadieren Laura Crema. Sidstnævnte lukker og slukker for vinter-forårssæsonen. Det sker den 17. april.
Dertil kommer så koncerter med den unge mundharpespiller Mathias Heise og hans gruppe, Jeppe Zeeberg Amputated Double Trio Extravaganza samt gruppen Girls In Airport.
Alle koncerter er matinekoncerter med start klokken 15. Undtaget herfra er DR Big Band, der begynder klokken 16 samt Marie Carmen Koppel, som er en aftenkoncert.
Hele programmet kan ses på sønderborgjazzclub.dk.

Girls In Airports.

Girls In Airports.

Nancy Harms.

Nancy Harms.

Publiceret 06 January 2016 08:00