Den 2. marts spiller Tørfisk støttekoncert til fordel for Folkekøkkenet.

Den 2. marts spiller Tørfisk støttekoncert til fordel for Folkekøkkenet.

Støttekoncert:

Tørfisk på Godset

Den populære vestjyske folk-gruppe TØRFISK kan opleves på spillestedet Godset i Kolding onsdag den 2. marts klokken 20.00, det skriver Folkekøkkenets styregruppe i en pressemeddelelse.

Det er en støttekoncert for Folkekøkkenet, som er en social cafe og værested med omsorgstilbud til socialt truede medborgere. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til arbejdet i Folkekøkkenet.
Den populære vestjyske 4-mandsgruppe spiller med samme besætning som dengang, det hele startede i 1981, nemlig Anker Hviid, Egon Kirk, Bent Kirk og Bent Bro. Sidstnævntes broder, Henning Bro, var også med i gruppen i perioden 1983-1995.

Med mere end 30 års erfaring fra den danske musikscene, og nu med 18 CDer og 2 DVD-udgivelser i bagagen er der lagt op til en god oplevelse på Godset den 2. marts.

Der er siddepladser på Godset den aften. Dørene åbner på klokken 19.00 og som opvarmning til koncerten med TØRFISK spiller musikstuderende fra MGK ved Kolding Musikskole. Billetter kan købes på www.billetten.dk og i Folkekøkkenet på Haderslevvej.

Publiceret 06 January 2016 18:00