Billedet er fra en open gospel night i Sønderborg Frikirke med voksenkorene. (Privatfoto)

Billedet er fra en open gospel night i Sønderborg Frikirke med voksenkorene. (Privatfoto)

Der er et gospelkor for alle

Der er plads til flere sangere i Sønderborgs mange gospelkor

Børn, unge, ældre, mænd, kvinder - der findes i Sønderborg et gospelkor for alle, så hvis man har lyst til at blive en del af et gospelkor eller kender et barn eller ungt menneske, som måske kunne tænke sig at prøve gospel genren, så er der flere muligheder for det.
Man arbejder i alle korene med grundlæggende sangteknik, så udover at arbejde med at skabe musik i fællesskab med andre, vil deltagerne også opleve at blive en bedre sanger - børn såvel som voksne.
Gospel4Kids er et rytmisk kor for børn mellem 6 og 11 år. Koret starter op onsdag den 13. januar kl. 16 - 17.15. Korleder er May Jeznach Madsen, og pianist er Lene Schelde Damgaard
Gospel4Teens er et rytmisk kor for børn/unge mellem 11 og 18 år, der starter op torsdag den 14. januar kl. 17 - 18.30. Korleder er Malene Birk Olsen, og pianist er Poul Jeznach Madsen
I begge børne/ungdomskor koster det 250 kroner pr. halvår at deltage. Der er ikke optagelsesprøve, alle er velkomne til at komme og være med en gang for at se, hvad det er for noget. Man kan starte hele året igennem.
Hearts of Gospel er et rytmisk kor for voksne. Det starter op onsdag den 13. januar kl. 19 - 21. Korleder er May Jeznach Madsen, og pianist er Poul Jeznach Madsen. Det koster 450 kroner pr. halvår at deltage. Der er ikke optagelsesprøve, og man er altid velkommen til en prøvegang.
Endelig er der Sønderborg Gospel Choir, som er et rytmisk kor for voksne fra 18 år. Det starter op den 14. januar kl. 19 - 21.30 med en Open Gospel Night, hvor alle er velkomne til at komme og lytte med. Der er optagelsesprøve til koret. Man kan læse mere om Sønderborg Gospel Choir på gospelchoir.dk.
Fælles for alle korene er, at de øver i Sønderborg Frikirke på Damgade 94.

Publiceret 10 January 2016 08:00