GK Byg giver stafetten videre til Murermestrene Thomas Hans. Fra venstre: Murermester Stig Thomsen fra Murermestrene Thomas Hans, Gerhard Knudsen fra GK Byg og Robert Knudsen, nu ansat hos Murermestrene Thomas Hans.

GK Byg giver stafetten videre til Murermestrene Thomas Hans. Fra venstre: Murermester Stig Thomsen fra Murermestrene Thomas Hans, Gerhard Knudsen fra GK Byg og Robert Knudsen, nu ansat hos Murermestrene Thomas Hans.

Murermestrene Thomas Hans etablerer sig i Ødis

GK Byg i Ødis afvikler forretningen, men giver stafetten videre til Murermestrene Thomas Hans

Da Murermestrene Thomas Hans i foråret ansatte en ny, dygtig murersvend, endte det med, at der fulgte lidt mere med. Det viste sig nemlig, at murersvenden, Robert Knudsen, tidligere havde arbejdet for sin far, som nu var ved at afvikle sin forretning, GK Byg, for at gå på pension.
"Vi fik en snak med Robert og hans far, Gerhard Knudsen. I første omgang handlede det om måske at overtage noget af deres grej og materialer, men det udviklede sig ret hurtigt," siger murermester Stig Thomsen fra Murermestrene Thomas Hans.
GK Byg er nemlig en virksomhed med rigtig mange år på bagen og en loyal kundekreds, som nu manglede et sted at gå hen. Og da Robert Knudsen var blevet ansat hos Murermestrene Thomas Hans, tegnede der sig en interessant løsning.
"Vi blev simpelthen enige om i en periode at gøre det sådan, at Gerhard Knudsen sender det videre til os, når han får henvendelser fra kunder. Til gengæld sørger vi så for, at det er Robert Knudsen, som primært udfører arbejdet. På den måde er kunderne sikre på, at opgaven bliver løst af en, de kender og har tillid til," forklarer Stig Thomsen.

Ført videre

"Når jeg nu havde besluttet mig for at afvikle forretningen, er det jo en virkelig positiv oplevelse, at ikke blot får min søn arbejde et godt sted – men han får samtidig mulighed for fortsat at servicere den kundekreds, vi har kendt og haft her i området i mange år. Så på den måde bliver tingene faktisk ført videre," siger Gerhard Knudsen fra GK Byg.
GK Byg blev grundlagt i Ødis i 1948 af Gerhard Knudsens far som et traditionelt, lokalt murerfirma. Siden er arbejdsområderne blevet udvidet til også at omfatte kloakarbejde samt støbe- og betonarbejde. Virksomheden har en alsidig kundekreds bestående af både private, erhvervsvirksomheder og boligforeninger.

Om Murermestrene Thomas Hans
Murermestrene Thomas Hans blev grundlagt i Haderslev i 1997 og er i dag en større virksomhed med cirka 40 svende. Virksomheden drives af de tre murermestre Stig Thomsen, Søren Schleidt og Thomas Hans og beskæftiger sig med alt inden for byggeri – fra småreparationer og renovering af badeværelser til parcelhuse, boligforeninger, industribyggeri, støbe- og kloakarbejde samt belægnings- og gartnerarbejde.

Publiceret 10 January 2016 07:00