Der er masser af god musik i foråret til de heldige vindere af denne uges konkurrence.

Der er masser af god musik i foråret til de heldige vindere af denne uges konkurrence.

Vind billetter til fem koncerter

Alle kan være med i LørdagsAvisens og Musikforeningen Bygningens konkurrence om 7x2 billetter til ikke færre end fem koncerter i løbet af foråret.

Af
Martin Rasmussen

I år tilbyder Musikforeningen Bygningen for første gang en samlet billet til en række koncertoplevelser i løbet af de kommende måneder. "5 på Opleveren” hedder tilbuddet, som altså lyder på fem billetter til en samlet pris på under 50 procent af normalprisen.
Samlebilletten giver adgang til koncerter med Gry Harrit, Peter Viskinde, Laugesen All Star feat. Dan Hemmer, Electric Guitars samt George Kilby Jr. With Fistful of Dollars. Prisen for alle fem koncerter er 400 kroner. Billetterne har en samlet værdi af 925 kroner ved normalt køb, men hvis man er rigtig heldig, kan man også vinde sig adgang til disse fem koncerter.
I denne uge kan LørdagsAvisen nemlig i samarbejde med Musikforeningen Bygningen præsentere en konkurrence om 7x2 billetter til "5 på opleveren". Send en mail til redaktion@kmc-as.dk med navn og kontaktoplysninger senest mandag den 18. januar for at deltage i konkurrencen. Vinderne bliver kontaktet direkte, og billetterne kan hentes hos Køge Mediecenter, Galoche Allé 16, 4600 Køge.
- Musikforeningens udgangspunkt for dette tilbud er, at de store musikalske oplevelser oftest fås, når man hører noget musik, man ikke kender til eller ikke har hørt før, lyder forklaringen fra Jens Peter Halborg fra Musikforeningen Bygningen om "5 på opleveren".

Publiceret 10 January 2016 07:00