Lars Søndergaard, messechef i MESSE C Fredericia, forventer også nordtyske branchefolk på kloakmessen.

Lars Søndergaard, messechef i MESSE C Fredericia, forventer også nordtyske branchefolk på kloakmessen.

Fredericia huser Nordeuropas største kloakmesse

Ikke færre end 130 udstillere står klar, når Kloakmessen i Fredericia åbner dørene den 28.-29. februar.
"Det er en stigning på over 35 procent i forhold til sidst, og samtidig er udstillingsarealet øget fra 5.000 til knap 7.000 kvadratmeter - så Kloakmessen har virkelig vokseværk," fortæller Lars Søndergaard, messechef i MESSE C Fredericia, som arrangerer Kloakmessen i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.
Ifølge Lars Søndergaard er Kloakmessen Nordeuropas største af sin slags, og derfor er der også blevet annonceret for begivenheden blandt andet i det nordtyske område.
"Vi har inviteret nordtyske branchefolk, som har under en til halvanden times kørsel til grænsen. Og vi håber og forventer, at mange af dem vil besøge dette forum, som ikke rigtig findes tilsvarende i det nordtyske," siger Lars Søndergaard.
Messechefen tilføjer, at bredden i årets messe er større end tidligere set. Der er nye udstillere med produkter og services inden for bl.a. ordrestyring, tidsregistrering, projektstyring, apps, trafikafmærkning med mere. Der er også flere varevogne, entreprenørmaskiner - kort sagt mere af det hele.
Fagfolk har gratis adgang til Kloakmessen - de skal blot registrere sig på www.kloakmessen.dk.

Publiceret 17 January 2016 09:00