Harald Nyborg åbner den 17. marts i Rødekro

Snart er byggemarkedet klar til at rykke ind i bygningerne ved motorvejen

Af
Af Betina Skjønnemand

Det har længe været kendt, at byggemarkedet Harald Nyborg rykker ind ved motorvejen i Rødekro, og der med åbner sin fjerde butik i Syddanmark. Udover Rødekro er der markeder i Sønderborg, Kolding og Esbjerg .
Og nu kan kunderne så småt begynde at glæde sig til åbningen den 17. marts.
“Det bliver en såkaldt “selvbetjenings-butik”, hvor kunderne selv går rundt og finder varerne på vores hylder. Helt det samme koncept, som man kender fra Føtex eller Bilka - og i øvrigt blandt andet også vores butik i Kolding,” fortæller distriktschef hos Harald Nyborg, Lars Poulsen.

20-30 ansatte

Byggemarkedet, der får et salgsareal på omkring 1400 kvadratmeter er allerede nu i gang med at rekruttere personale til den nye, sønderjyske butik.
“Vi skal vel bruge omkring en 20-30 ansatte alt efter, hvordan timetallet bliver fordelt på de enkelte. Vi er også allerede i gang med at søge personale,” fortsætter Lars Poulsen, der fortæller, at butikschefen til byggemarkedet i Rødekro er fundet. “Den del er der styr på, men han er i øjeblikket ansat i en anden stilling, så vi venter lidt med at sætte navn på,” slutter Lars Poulsen.

Publiceret 17 January 2016 07:00