Politik:

Kontante støtte til seniorlivet

44 foreninger får 360.000 kroner til senior-aktiviteter

Kommunens seniorudvalg har uddelt knap 360.000 kroner til 44 frivillige sociale foreninger.
Pengene kommer fra § 79-puljen til støtte for frivilligt socialt arbejde for pensionister. 46 foreninger havde søgt om tilskud på i alt 575.000 kroner. Udvalget havde 385.000 kroner til rådighed, og kun to foreninger blev ikke tilgodeset.
"Det er imponerende at se, hvor mange gode projekter, vore foreninger tager fat på til glæde for deres medlemmer. Der er både noget, som man kan blive klogere af, noget man kan øve sin fingerfærdighed med og noget, som styrker de sociale relationer. Vore foreninger er i den grad værd at støtte i deres virke," siger formand for seniorudvalget, Preben Storm i en pressemeddelese.
Det største udbetalte beløb er 12.000 kroner, som tilfaldt 13 foreninger: Vennekredsen ved Hørup Plejecenter, ÆldreSagen Augustenborg-Sydals, Egernsund Pensionistforening, Havnbjerg Pensionist- og Efterlønsforening, Egen Pensionist- og Efterlønsforening, Nordborg Pensionistforening, ÆldreSagen Gråsten, Gråsten Ældreklub, Ældre hjælper Ældre, Herrehjørnet i Ulkebøl Kirke, Ældre og Handicappede, Gråsten Idræts- og Gymnastikforening samt Sønderborg Mandskor.

Publiceret 17 January 2016 07:00