Teater:

Foråret på de skrå scenebrædder

Haderslev Teaterforfening melder et spændende forårsprogram ud

Af
Peter Rasmussen

I forårssæsonen viser teaterforeningen tre forestillinger for folk med solide grinemuskler.
En næsten-Sønderborg-revy, "Kongelig Revy Leverandør", vises i januar med de tre garvede revyherrer Leif Maibom, Flemming Jensen og Flemming Krøll. Deres mål er for publikums øjne at lave en revy, der kan gøre sig ved hoffet under mottoet: Folkets særlighed - vor styrke! "Rent mel i posen?" vises i marts med bl.a. Karsten Jansfort, Thomas Mørk og Jeanne Boel. Det er en politisk farce om bl.a. frynsegoder, bilagsæsker og fuglebade. I april kommer Specialklassen, kendt fra TV, og laver impro-comedy med publikum om Haderslev. Mon ikke nogle af vore politikere vil stå for skud og kunne genkendes denne aften?

Familie og dans

Den store familieforestilling, der sidste år var en udsolgt "Skatteøen", bliver i år Astrid Lindgrens elskede børnebog "Mio, min Mio", sat op som et musikalsk eventyr om Mio og Jum Jum og om venskab, kærlighed og mod. Forestillingen begynder allerede klokken 18, for den er beregnet for børn fra 6 år og deres voksne.
Svalegangen dukker op i april med en forestilling om voksnes forhold til børn og sig selv i et helt aktuelt drama om moderne menneskers livsværdier.
I februar står Dansk Danseteater på scenen med "Ildfuglen". Det internationale dansekorps genfortæller med klassisk og moderne dans - ikke ballet - den russiske komponist Stravinskijs musik til "Ildfuglen". Der er en gratis introduktion for publikum, før forestillingen starter.

Program

Man kan hente programmet i papirudgave for hele sæsonen på et bibliotek i Haderslev, Vojens eller Gram eller hos VisitHaderslev. For de digitale er der oplysninger på www.teaterihaderslev.dk.
Teaterforeningen glæder sig til at se gamle kendinge i teatersæderne, men også nye tilskuere er hjerteligt velkomne. Til de nævnte forestillinger er der stadig gode billetter i salen på Harmonien. Som de mange foregående år kan unge under 25 år altid komme i teatret for en billetpris på 70 kr. pr. billet (enkelte gange 90 kr.). Nu får alle medlemmer af ÆldreSagen også rabat ligesom foreningens abonnenter.

Publiceret 17 January 2016 07:00