- Min vision for Køge Kommune er en kommune, der hænger sammen, siger Marie Stærke.

- Min vision for Køge Kommune er en kommune, der hænger sammen, siger Marie Stærke.

Marie Stærke fortsætter som borgmesterkandidat

Socialdemokraterne beholder Marie Stærke øverst på kandidatlisten ved det kommende kommunalvalg i 2017.

Socialdemokraterne i Køge har genvalgt Marie Stærke som sit bud på en borgmester ved det kommende kommunalvalg i 2017. Det står klart efter partiforeningens generalforsamling forleden.
- Jeg er glad for den tillid Socialdemokraterne i Køge har vist mig, og jeg glæder mig til at arbejde hårdt, for at gøre mig fortjent til at indtage borgmesterposten i Køge. Jeg har lært meget af, at se tingene fra oppositionens side. Med respekt og ydmyghed er jeg er klar, til at blive borgmester igen med ny energi, viden og erfaring, siger Marie Stærke om valget.
Hun har siddet i byrådet siden 2001, og var borgmester for Køge Kommune i perioden fra 2007 til kommunalvalget i 2013.
- Min vision for Køge kommune er en kommune, der hænger sammen. Køge er i en kæmpe udvikling lige nu. Men ikke hele kommunen er med. Vi må ikke knække over. Køge kommune er privilegeret, fordi vi både har byer og landsbyer og en mangfoldighed af boliger tæt på land og vand. Og med de gode transportmuligheder er vi tæt på resten Sjælland og København. Men alt for mange steder i vores kommune mangler der f.eks. bedre og mere busdrift. Godt bredbånd og gode digitale løsninger er også vigtigt, men vigtigst af alt er det lokale liv og at bo et sted, hvor der er aktiviteter og et lokalt sammenhold. Det skal være nemt, at være borger i kommunen uagtet om du bor i byen eller på landet, er ung eller gammel. Det er for mig sammenhængskraft, siger Marie Stærke.
I begyndelsen af september forventer Socialdemokraterne at være klar med alle sine kandidater til byrådet ved det kommende valg.
- I den kommende periode vil vi sætte et hold af dygtige kandidater, og jeg vil gerne opfordre til, at man melder sig som mulig kandidat, hvis man er socialdemokrat og gerne vil deltage i lokaldemokratiet, siger Marie Stærke.mart

Publiceret 18 January 2016 07:00