Sønderjyskes superligatræner, Jakob Michelsen, delte ud af sine øvelser ved første trin på raketten med medier fra Esbjerg fB.

Sønderjyskes superligatræner, Jakob Michelsen, delte ud af sine øvelser ved første trin på raketten med medier fra Esbjerg fB.

Fodbold:

Trænernes tre-trins-raket

Igen i år er DBU Jyllands Region 4 på plads med spændende seminarer forud for den kommende fodboldsæson

Fodboldsæsonen venter forude, og igen i år er der masser af inspiration at hente for områdets trænere. Det er DBU Jyllands Region 4, der igen i år er på banen med en tre-trins-raket med toptrænere på programmet.

Mandag aften i sidste uge var det således Sønderjyskes superligatræner, Jakob Michelsen, der med spillere fra Esbjerg fB gav ideer til bl.a. den basale tekniske træning. Øvelser, som de 70 deltagende trænere fulgte aktivt med i, gjorde notater om eller optog på ipad.

“Det var en rigtig god aften trods det kolde vejr, og jeg ser frem til de to næste seminarer,” lyder det fra klubrådgiver i regionen, Svend Pedersen, i en pressemeddelelse.
Forude venter to seminarer. Der lægges ud mandag 18. januar, hvor cheftræner for Esbjerg fBs superligahold, Jonas Dal, bl.a. vil give ideer til omstilling.

Ugen efter bliver der fulgt op med Michael »Mex« Pedersen også fra Esbjerg fB, hvor overskriften er 'relationelle færdigheder'.

Publiceret 18 January 2016 11:15