Husk pensionsalderen!

Allerede inden d. d. 18. januar har flere partier allerede stillet sig i køen bag DF, for at takke Nej, til den lønstigning, som vederlagskommissionen er kommet med i sit udspil.
Det er dejligt at disse partier følger trop omkring Dansk folkepartis prioritering, men det klinger alligevel hult. For mens de bryster sig af ikke at ville modtage de lønstigninger, som vederlagskommissionen tilsyneladende mener, de er berettiget til, - så glemmer de at fortælle befolkningen, at de for få uger siden stemte Nej, til at politikernes pensionsalder skulle hæves.
Man er tilsyneladende af den opfattelse, at politikeres pension ikke skal følge befolkningens. Det er grotesk, at man i en tid, hvor Danmark er presset økonomisk, og hvor politikerne på Christiansborg beder kommunerne om at stramme livremmen ind, samtidig finder det rimeligt, at kunne gå på pension som 60-årige. Kun Enhedslisten, LA og DF stemte for, at politikernes pensionsalder skal følge befolkningens – et glimrende eksempel på, at politiske partier ikke kan påberåbe sig at være solidariske fordi de tilhører en bestemt ideologi, men derimod at solidaritet er noget man udviser ved at praktisere det!    
 

Publiceret 18 January 2016 15:00