Officielt:

Rasmus Falk forlader OB

Publikumsyndlingen vil ikke forlænge med OB, skriver Rasmus Falks agent på Twitter

Så kom den officielle udmelding, som både OB og fans af klubben nok har frygtet.
Den seneste tid har der været stor usikkerhed omkring, hvorvidt offensivspilleren Rasmus Falk ville forlænge sin kontrakt med OB, eller om han ville søge nye græsgange. 
Det blev sidstnævnte løsning.
Det skriver Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, på Twitter, hvor han har vedhæftet et billede af en udtalelse fra den kreative spiller.
"Jeg har truffet mange beslutninger i mit liv, men den beslutning, jeg har truffet nu, har været blandt de sværeste. Det er også grunden til, at det har taget lang tid for mig at beslutte, at jeg ikke forlænger min aftale med OB," lyder det fra Rasmus Falk.
"Jeg har aldrig lagt skjul på mine følelser for klubben, som altid vil stå mit hjerte nært. Men jeg er også nødt til at tænke på, at jeg har en fodboldkarriere, som er tidsbegrænset, hvor jeg føler mig forpligtet til at forsøge at opnå så meget som muligt."
"Jeg har en drøm om at vinde trofæer og etablere mig yderligere på det danske A-landshold. Ud fra den betragtning føler jeg, det er tid til, at jeg tager skridtet videre og prøver noget nyt. Dette er ikke nødvendigvis et farvel til OB, men måske et på gensyn. Man ved aldrig, hvad der sker i denne verden. Man er ikke altid herre over, hvad der kommer til at ske, men lige nu er mit største håb og ønske at spille dette forår færdigt i OB og slutte af på en god måde sammen med mine holdkammerater, fans og alle omkring klubben," slutter Rasmus Falk.
Falks kontrakt med OB udløber til sommer, og bliver han ikke solgt i indeværende transfervindue, så står OB ikke til at tjene noget på et farvel til den talentfulde spiller.
Hvor Falk skal spille vides ikke, men ifølge Ekstra Bladet forventes det, at han sætter navn på en ny klub inden for de næste par uger.

Publiceret 18 January 2016 14:18