Stærk udmelding fra S

Sidste uge blev en glædelig udvikling i dansk politik rigere. Gruppeformanden for socialdemokraterne kom i weekenden med en helt ny udmelding på flygtningekrisen. Socialdemokraterne synes nu villige til at optimere hjælpen i nærområderne, og har samtidig indset, at den stadig voksende flygtningestrøm kun kan blive bremset, hvis man bevogter EU's ydre grænser.
Det er virkelig sød musik for ørerne. Dermed er der nu ved at danne sig et flertal uden om regeringen for den politik, som Dansk Folkeparti i et par år har ønsket på området.
Mange danskere har forståeligt nok en kæmpe empati for de mange mennesker, som valfarter mod Europa. Mange af disse mennesker har brug for at blive taget hånd om. Men, det er efterhånden klart for enhver, at mange af disse mennesker er lykkeriddere forklædt som migranter, som søger en bedre tilværelse. De fjerner fokusset på problemerne i nærområderne, og belaster kun vores eget samfund. Og sidstnævnte er det værst tænkelige, både for Danmark, men også for de mennesker, som har behov for hjælp.
Man kan ikke hjælpe alle fattige – ved at udrydde de rige!

Publiceret 18 January 2016 10:00