Energy tager imod Rungsted i aften

Der er ishockey i Granly Hockey Arena kl. 19.00

Rungsted Seier Capital gæster i aften Granly Hockey Arena, hvor Esbjerg Energy tager imod nordsjællænderne klokken 19.00. Esbjergenserne stiller til kampen med en hjemmesejr på 4-3 over Gentofte Stars og en frisk udesejr på 4-1 over Rødovre Mighty Bulls i bagagen.
"Hvis vi arbejder ud fra indsatsen i vores seneste kamp fredag aften i Rødovre, bør vi være klar. Her leverede vi en bundsolid indsats gennem samtlige 60 minutter. Vi gjorde mange ting rigtigt i den kamp og hvis man kigger i kalenderen følger nu den ene betydningsfulde kamp efter den anden frem mod slutspillet. Pointene er vigtige, så vi skal være klar," siger cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy i en pressemeddelelse.
Energys Michael Binderup blev dobbelt målscorer i såvel kampen mod Gentofte, som i kampen i Rødovre Skøjtearena.
"Det var min tur til at være heldig. To af de mål som jeg har scoret er efter pucken er kommet lige ud til min stav, hvorefter jeg har haft et tomt mål at skyde i, så held spiller også en rolle. Alle kampe fra nu af, er kampe vi skal vinde. Ligaen er tæt og hvis vi skal bevare tredjepladsen, så har vi ikke råd til at tabe. Så selvfølgeligt skal vi også slå Rungsted," siger Michael Binderup.  

"Der er pres på os fra holdene, der ligger under os i tabellen, og der er stadig seks point op til SønderjyskE over os i tabellen. Så alle point er vigtige, når holdene under os i tabellen presser på. Så vi jager holdene over os, samtidigt med mandskaberne længere nede i tabellen jagter os," siger Energy-coach Mark Pederson og fortsætter: 
"Så vi skal spille disciplineret, når vi har pucken og træffe kloge valg. Vi skal være klar til at levere en stor arbejdsindsats og må forvente en tæt kamp, hvor der skal fightes i samtlige 60 minutter."

Publiceret 19 January 2016 14:30