Lasse Rimmer optræder på Bygningen i slutningen af januar.

Lasse Rimmer optræder på Bygningen i slutningen af januar.

Kæphestene luftes i Køge

Oplev Lasse Rimmer med showet “Kæpheste” på Bygningen i Køge den 29. januar

Lasse Rimmer har en hel stald fuld af kæpheste i sit hoved; emner han brænder for. Og det er på tide, de kæpheste bliver luftet og får en begejstret ridetur rundt i comedymanegen.
Det sker i hans fjerde soloshow, “Kæpheste”, der har premiere den 28. januar og efterfølgende kan opleves rundt i landet.
Kan vi danskere hygge os uden mad i munden? Er man en dårlig forælder, hvis man helt generelt ikke er superimponeret af børn? Hvor længe skal en dyrlæge i fængsel, hvis hun stikker hele armen op i en ko - og koen nyder det? Alle de spørgsmål, du aldrig har stillet, bliver besvaret i “Kæpheste”, plus nogle af dem du faktisk stiller.
For Lasse Rimmer er en nysgerrig mand med dét, Berlingske Tidende har kaldt en “tæt på telepatisk evne til at gå i infight med publikum”. Det komiske spotlys bliver vendt mod salen, når Rimmers legesyge interesse for Danmark og danskerne drilsk prikker til publikum.
Lasse Rimmer er en af Danmarks mest alsidige tv-værter og komikere. Han boltrer sig f.eks. lige hjemmevant som holdkaptajn i TV 2's “Klipfiskerne”, som vært på TV2 Fri's “Krejlerkongen”, eller når han forklarer verden og hverdagen som vært for Discovery Channels “Forklaring Følger”, alt sammen på tv-skærmen i 2015.
Som komiker tæller hans tidligere succeser bl.a de tre one man shows Nævenyttig, Komiker og Selvtilfreds, der har resulteret i masser af udsolgte shows og femstjernede anmeldelser. “Kæpheste” bliver helt sikkert ingen undtagelse.
Billetter til dette Stand Up show kan købes via bygningen.dk.

Publiceret 19 January 2016 11:00