270 drenge og piger fra 4. til 6. årgang på Dybbøl-Skolen får rørt stemmerne. Nu bliver de en del af to forestillinger på Sønderborghus. (Arkivfoto)

270 drenge og piger fra 4. til 6. årgang på Dybbøl-Skolen får rørt stemmerne. Nu bliver de en del af to forestillinger på Sønderborghus. (Arkivfoto)

På Dybbøl-Skolen synger 270 elever i kor

Af
Af Svend Mikael Larsen

I efteråret 2015 besluttede Dybbøl-Skolen, at man ville oprette et kor for alle vores elever fra 4. til og med 6. årgang. Det er blevet til et kor bestående af 270 drenge og piger under ledelse af skolens musiklærere.
Eleverne undervises en time hver uge, og hvis det er muligt, inviteres gæsteinstruktører til at indstudere musik med koret.
"På Dybbøl-Skolen er vi meget glade for musik, og formålet med koret er at støtte op om elevernes sangglæde, så de kan have musikken med sig som en vigtig del af deres liv. Det er desuden en del af målsætningen, at vi gerne vil samarbejde med de forskellige aktører på den sønderjyske musikscene og med tiden gerne med nogle af tiden store kunstnere," fortæller Henning Broch, afdelingsleder på Dybbøl-Skolen.
Derfor glæder han sig over, at koret allerede første år får mulighed for at samarbejde med MGK bandet vinder af Battle of Bands 'Samzara', Als Performance Akademi og Sønderjysk Pigekor til to forestillinger af 'Overgir mig langsomt til ...'. En forestilling der udover at levere en fest med lys, live musik og digitale medier, også giver et bud på og stiller spørgsmålstegn ved temaet 'Nærvær i en digital hverdag'.
De to forestillinger opføres fredag den 22. januar og lørdag den 23. januar begge dage kl. 16 på Sønderborghus.
Billetter kan købes via billetnet.

Publiceret 19 January 2016 07:00