Posten omdeles fremover fra øst

Fra mandag 18. januar omdeles posten i Esbjerg, Esbjerg V og Bramming fra Post Danmarks nye lejemål på Kvaglundvej i Esbjerg Ø.
Det nye distributionscenter er på i alt 5.400 kvadratmeter og samler pakke- og brevdistributionen fra Esbjerg, Esbjerg V, Bramming og Holstedområdet og dets omliggende postnumre, oplyser Post Danmark i en pressemeddelelse.

"Samlingen er et led i omstillingen til et marked, hvor nethandlen vokser enormt, og de mange pakker kræver ekstra plads. Derfor er vi rigtig glade for at flytte ind i de nye lokaler med god plads, og som er udformet særligt til at imødekomme vores kunders behov for post i fremtiden," siger postmester i Esbjerg Lone B. Pedersen.

I de nye lokaler arbejder 125 mennesker sammen om pakke- og brevsortering, betjening af erhvervsindlevering, postkassetømning, afhentning af post hos firmaer og så selvfølgelig omdeling af pakker, dagligvarer, reklamer, ugeaviser og breve på næsten 90 postruter.

Distributionscenteret på Kvaglundvej er bemandet med rutinerede kræfter fra start, da alle medarbejdere fra de tre tidligere distributionscentre har sagt ja til at flytte med til den nye arbejdsplads. De specifikke tidspunkter for, hvornår posten bliver leveret kan ændre sig lidt, men Post Danmarks kunder vil opleve samme høje kvalitet og antal leveringsmuligheder, som hidtil.
Erhvervsleveringen er et af Post Danmarks tilbud til virksomheder i området, der hurtigt og nemt kan aflevere klargjorte pakker og breve. Åbningstiden er mandag til fredag kl. 15-18.


Esbjerg Distributionscenter i tal

5.400 m2 produktionsområde og administration
125 ansatte
Ca. 90 pakke- og brevruter
22 elcykler
46 biler
18 knallerter

Publiceret 19 January 2016 08:30