Arbejdsgruppen, som arbejder med en vision for halområdet i Vojens består for en stor dels vedkommende af repræsentanter for foreningerne. Gruppen håber at flere vil tage del i arbejdet. Foto. Peter Rasmussen

Arbejdsgruppen, som arbejder med en vision for halområdet i Vojens består for en stor dels vedkommende af repræsentanter for foreningerne. Gruppen håber at flere vil tage del i arbejdet. Foto. Peter Rasmussen

Visioner:

Hjernestorm over halområdet i Vojens

Arbejdesgruppen, som skal formulere ønsker for fremtidens idrætsområde i Vojens, er trukket i arbejdstøjet

Af
Peter Rasmussen

En ny curlinghal, en skøjtehal 3, en ny dobbelthal til håndbold, varmvandsbassin og terapibassin i svømmehallen - og tilskuerfaciliteter samme sted. Fodboldbaner - med græs eller kunststof og meget meget mere.
Det gik lidt trægt med at komme i gang, for alle deltagere i arbejdsgruppen, som - under Forum Vojens - skal formulere en vision for byens idrætsfaciliteter, ved godt at man naturligvis ikke kan få alt hvad man peger på.
“Naturligvis kan vi ikke det, og hvis vi skulle realisere alt det, som indgår i visionsmaterialet, skulle vi vel bruge tre n halv milliard kroner,” sagde Teis Melcher, der er tovholder i gruppen. Han understreger at det, ikke desto mindre, er nødvendigt at se bort fra økonomien i den fase arbejdet er inde i lige nu:

Leder efter synergier

“Når alle personer og foreninger kommer med deres meldinger om, hvad der kunne være det optimale, så kan vi forsøge at samle brikkerne og se hvordan de passer sammen.
“Det er en meget spændende proces, og hvis vi får lagt nogle klare planer - med lige så klare mål - så har vi en chance for at investeringer i fremtiden bliver gjort bedst muligt. Og nogle af de bedste idéer er ikke nødvendigvis så langt fra at blive virkelighed,” siger ankermanden.
Arbejdsgruppen fik en god start på arbejdet, men man håber at flere vil støde til:
“Vi mangler flere store idrætsgrene, ligesom repræsentanter fra skoler, institutioner osv skal være velkomne. Vi har brug for at så mange som muligt kommer med deres input,” siger Teis Melcher, som sidder med opgaven med at samle de mange ønsker og drømme før gruppen holder næste møde den 4. februar.
Alle vil løbende kunne følge arbejdet på hjemmesiden www.forumvojens.dk. Her vil alle idéer og indlæg blive lagt op.
“Det er dog nu man skal springe til. Hvis man vil have indflydelse må man deltage,” lød det på mødet.

Publiceret 19 January 2016 06:15