Kamæleonskoncert med De tre musketerer

Af
bs

I morgen, fredag kl. 16.30, går det løs på Nygadehuset i Aabenraa. Koncerten er som sædvanlig arrangeret af Aabenraa Musikskole som på denne måde gerne vil præsentere levende, topprofessionel musik for børnene i Aabenraa Kommune.
De Tre Musikterer præsenterer en sjov og let tilgængelig “Klassisk møder Jazz”- koncert. Trioen spiller til sanserne og blander det bedste fra den klassiske musiks dybde og gode melodier med jazzens mere improviserede og legende tilgang til musikken. Der venter altså en musikoplevelse fyldt med marimba, ukulele, elguitar og klokkespil, hvor børnene kan spille og synge sammen med topmusikere fra Det Kgl. Kapel og den danske jazzscene.
Trioen består bl.a. af to af landets mest rutinerede musikere i forhold til børnekoncerter. Sille Grønberg og Palle Windfeldt har spillet blandt andet med børnejazzorkesteret Djanzz og de er komponisterne bag musikken til det populære børneprogram “Rosa fra Rouladegade”. Desuden har de i 15 år turneret med skolekoncerter, børnehavekoncerter og dagplejekoncerter i forskellige konstellationer og med forskellige samarbejdspartnere. Palle Windfeldt er desuden medstifter komponist og guitarist I Tango Orkestret. Tredje mand er Mathias Friis-Hansen, der er ansat som klassisk percussionist i Det kongelige Kapel og i Athelas Sinfonietta. Han har komponeret musik til 3 forestillinger og bliver hyppigt brugt som orkestersolist.
Konceptet er oprindelig bestilt og afviklet som børnekoncerter på Det kgl. Teater. Nu turnerer de rundt i landet. Koncerten er tilrettelagt for børn mellem 4 og 9 år og deres forældre, men alle er velkomne.
Billetter kan købes ved indgangen og evt. bestilles på Aabenraa Musikskole tlf. 73767200.

Publiceret 21 January 2016 08:45