Hvidovre Atletik & Motion og Kaiser Sport & Ortopædi glæder sig til et samarbejde, som skaber både synergier og nye muligheder for begge.

Hvidovre Atletik & Motion og Kaiser Sport & Ortopædi glæder sig til et samarbejde, som skaber både synergier og nye muligheder for begge.

Ny storsponsor til Hvidovre Atletik & Motion

Alt peger frem mod en stor 2016 sæson for atletikken

ATLETIK: Der er fart på udviklingen i Hvidovre Atletik & Motion i øjeblikket. Med stærke grupper i specielt sprint og kast, med Kristoffer Hari retur og ankomsten af OL-kandidaten Abdi Hakin Ulad, så har 2015 været en sæson præget af idrætslig fremgang. Der har også været travlt i kulissen med ansættelsen af en sportschef (Michael Bruun Jepsen) og ungdomschef (Tanja Ravnholt), hvilket har betydet yderligere tempo på udviklingen.

Klubbens arrangementsmæssige flagskib, Copenhagen Open, har allerede i sin 3. udgave i 2015 formået at blive Danmarks største stævner med over 2.300 startere, heraf mere end 20 % udenlandske, og klubben ser gerne stævnet udvikle sig yderligere de kommende år. Her i 2016 går man med planer om at afprøve en ny mediestrategi, der skal være med til at skabe yderligere hype omkring stævnet, specielt under og lige efter afholdelsen. Og med Hvidovre kommunes bevilling til en total renovering af atletikfaciliteterne på Hvidovre Stadion, der betyder at der kommer ny kunststofbelægning, de enkelte faciliteter bliver flyttet rundt og stadion bliver udvidet til at have otte rundbaner. - Vi glæder os rigtig meget til at få opgraderet stadion til internationale normer med otte rundbaner, hvor vi holder fast i vores meget hurtige løbebaner og samtidig får flyttet de enkelte faciliteter rundt, så de bliver placeret de rigtige steder ift. vind og plads. Vi er rigtig taknemmelige for, at kommunen også kan se vores visioner for udvikling af atletikken de kommende mange år, udtaler en tydeligt tilfreds sportschef, Michael Bruun Jepsen. Med et internationalt atletikstadion, så er målet på stævnefronten i første omgang at gøre Copenhagen Open til Danmarks største atletikarrangement nogensinde, og dernæst som det første arrangement i Danmark nå over 3.000 startere senest i 2018. På den lidt længere bane er det intentionen, at der skal landskampe eller internationale mesterskaber til Hvidovre! Og som annonceret her i avisen lige før jul, så har klubben lukket en aftale med en ny storsponsor, Kaiser Sport & Ortopædi, der er Danmarks førende specialbutik inden for løb, behandlinger og skadesforebyggelse, og fra begge sider af skrivebordet er der store forventninger til det nye samarbejde. - Det vigtigste for os er, at det ikke bare er et spørgsmål om, at en butik leverer tøj, sko, behandling og energiprodukter til en klub. Det, vi har gjort her er, at slå vores kræfter sammen i et samarbejde, som skaber både synergier og nye muligheder for os begge, siger Niels Høg Henriksen fra Kaiser Sport & Ortopædi. - Vi deler en masse fælles værdier, og vi har de samme høje ambitioner om at udvikle os. Og allerede inden vi er kommet i gang har vi høstet de første fordele ved samarbejdet, da vi har oplevet at vi er i stand til at presse hinanden på den gode og konstruktive måde, supplerer sportschef Michael Bruun Jepsen, der fortsætter; - Vi har indgået aftale om, at vi 100 % designer vores eget klubtøj, som dermed bliver helt unikt, og det ser vi rigtig meget frem til at præsentere til maj måned, når udendørs sæsonen starter. I det hele taget åbner der sig en masse nye døre med denne her anderledes og unikke sponsoraftale. Klubbens formand, Martin Roald-Arbøl kalder aftalen “En milesten i vores historie og for vores fremtidige udvikling”!

Publiceret 21 January 2016 08:00