Steffen Uglebjerg (tv) og Henrik Lind er i gang med at tilberede måltiderne der skal ud af huset og ud til de mange kunder rundt om i landet der har bestilt sunde måltider - hvad enten det er kolde eller varme retter

Steffen Uglebjerg (tv) og Henrik Lind er i gang med at tilberede måltiderne der skal ud af huset og ud til de mange kunder rundt om i landet der har bestilt sunde måltider - hvad enten det er kolde eller varme retter

Sund mad på bestilling

Mealprep er et helt nyt koncept udviklet af Steffen Uglebjerg fra Randers. Konceptet går ud på at man bestiller sin sunde og slankende mad lige til kuren uden at skulle røre en finger selv. Ordningen er på kort tid blevet populær
 
Så populær at Mealprep nu også leverer til kunder udenfor Randers - både Esbjerg og København er aftagere af den sunde mad, der bliver fremstillet hos Slagter Lind på Østervold. Baggrunden for udviklingen af konceptet er, Steffen Uglebjerg, der er tidligere sergent og nu personlig træner. Gennem sit arbejde har han erfaret, at der skal stor energi til at få lavet sund mad, når man først er færdig med sin træning. Enten for at holde sig sund eller måske for at tabe sig.
"Det er stort bare at starte i et fitnesscenter eller at begynde at træne. Det tager meget energi. Så det at få lavet sund mad, når man kommer hjem. Derfor tilbyder jeg nu, at vi laver det for dig og bringer det ud. Du skal slet ikke lave noget selv", fortæller Steffen Uglebjerg.
Han får hjælp af sine svigerforældre Henrik og Britt Lind, der er indehavere af Slagter Lind på Østervold. Her tilbereder de hver mandag menuerne, der skal leveres til kunderne i løbet af ugen. Bor man indenfor Randers området leverer Mealprep selv, men bor man udenfor Randers sker leveringen med PostDanmark, der har startet et helt nyt koncept, hvor de må levere fødevarer.
"Maden bliver forseglet i folie, så den kan holde sig frisk. Vi garanterer, at den holder sig de dage den skal, for alt er testet", fortæller Steffen Uglebjerg.
Holdbarheden har da også vist sig at være bedre end for eksempel vakuumpakket mad - uden at skulle sammenligne med andre madkoncepter eller fødevarer.
 
Online bestilling
Mealprep er udviklet til de, der vil leve sundt og ernæringsrigtigt, men også familier og personer der måske ikke er interesserede i at skulle tabe sig har taget konceptet til sig, for med Mealprep får de et helt ernæringsrigtigt måltid, uden at skulle ud at handle først - og bragt lige til døren.
"Vi er lige nu ved at udvikle endnu et koncept", fortæller Steffen uglebjerg.
"Inden længe vil man ved at kontakte os og opgive sit kalorieforbrug, kunne få sammensat en diæt til hele dagen eller kun enkelte måltider, ud fra det kalorieforbrug man har. På denne måde vil det være nemmere for nogle at skulle tabe sig", siger de unge konceptudvikler.
På hjemmesiden mealprep.dk og på facebook og instagram under samme navn mealprep.dk, kan man finde ud af hvordan man tilmelder sig madleverancerne og dermed måske blive lidt sundere. 

Publiceret 21 January 2016 10:00