Indbrud:

Tyve overrasket to gange

Af
Mikkel Hansen

To gange på det sidste døgn har borgere opdaget tyve i færd med at begå indbrud. 
En borger på Alsgade i Sønderborg overraskede i nat en indbrudstyv. Omkring kl. 04.30 brød ukendte personer ind i en villa på Alsgade gennem et kældervindue. Husets beboer vågnede ved larmen og overraskede en tyv i stuen. Tyven stak af med det samme.
Politiet har efterfølgende fundet skoaftryk i sneen, der viser, at der var mindst to indbrudstyve. Den ene beskrives som en høj, slank mand iført mørkt tøj. 
 
To tyve blev også overrasket i går omkring kl. 19.30, da de forsøgte at begå indbrud i et hus på Morsøvej i Sønderborg. Husets ejer opdagede dem, hvorefter de stak af i retning med Nørager.
Den ene beskrives som 20-25 år, spinkel af bygning, iført mørk dynejakke med hætte. Der et intet signalement af den anden.
Tyve har også været på spil ved Haveforeningen Sundsmark. I tidsrummet fra fredag til søndag har der været indbrud i en container ved foreningens klubhus på Stationsvej.
Der blev stjålet 4 røde benzindrevne hækkeklippere af mærket Echo, en orange buskryder af mærket Husqvarna, en mørkeblå generator af mærket Honda, en vinkelsliber og 2 dunke benzin á 10 liter. Tyvekosterne har en anslået værdi på cirka 8.000 kroner.
Der har også været forsøg på indbrud i en garage på Sønderbro tilhørende Sønderborg Slot. Ukendte gerningsmænd har skåret to hængelåse over med en vinkelsliber og knust en rude for at komme ind. Det er sket mellem onsdag den 13. og onsdag den 20. januar. Der blev dog ikke stjålet noget.
Har man oplysninger i nogle af sagerne, kan man kontakte Sønderborg Politi på tlf. 114.

null

Publiceret 21 January 2016 10:16