Det var Aphyxion fra Ribe, der løb med Musikprisen 2015. Nu skal en ny vinder findes.

Det var Aphyxion fra Ribe, der løb med Musikprisen 2015. Nu skal en ny vinder findes.

Pris:

Hvem skal vinde Musikprisen 2016?

Har du et bud på, hvem der skal vinde lokal musikpris? Så indstil allerede nu

Hvem skal have chancen for at vinde Musikpris 2016 og dermed 10.000 kroner og en plads på dette års Esbjerg Rockfestival?

Det skal nu afgøres, og alle kan indstille et band eller en solist, de mener, skal have chancen for at vinde dette års Musikpris. Man skal blot sikre sig, at dem man indstiller bor i Esbjerg, Fanø eller Varde Kommune, at de skriver deres egen musik og at de kan spille en koncert med egne numre af en varighed på minimum 40 minutter.

Alt man derudover skal gøre er at finde Esbjerg Rock Festivals hjemmeside (www.esbjergrockfestival.dk) og klikke på ”MUSIKPRIS”. Derefter skal man udfylde de 3 obligatoriske felter, og man kan indstille fra den 13/1 til den 17/2.
De indstillede bands bliver offentliggjort umiddelbart efter, hvorefter de nominerede til prisen vil blive fundet. Til sidst vil et dommerpanel finde tre finalister, hvor i blandt vinderen skal findes.

Vinderen af Musikpris 2016 bliver fundet lørdag den 7/5-2016 på spillestedet DizziMizzLizzi, som slår dørene op til en forrygende finaleaften, hvor de tre finalister giver en koncert, for at vise, at de både har musikken, udstrålingen og evnerne til at spille en sal op. Vinderen bliver fundet samme aften af dommerpanelet.

Publiceret 21 January 2016 09:30