Svær beslutning:

Mikkel Vestergaard skifter til Viborg

23-årige Mikkel Vestergaard har spillet 20 år i EfB - til sommer skifter han til Viborg

Af
Louise Ritter

Mikkel Vestergaard skifter til Viborg FF, når kontraktperioden i EfB udløber 30. juni 2016. Han har indgået en treårig kontrakt med superligaklubben.
Den 23-årige offensivspiller har spillet 20 år i EfB, han er et produkt af klubbens ungdomsafdeling og har været betragtet som et af de store talenter. Flere langvarige skader og problemer med fysikken har imidlertid hindret det afgørende gennembrud, og siden debuten i maj 2011 har han spillet 45 kampe og scoret ni mål på EfB's bedste hold. I 39 superligakampe er det blevet til otte optrædener fra start.
EfB havde forelagt et kontraktudspil for Mikkel Vestergaard, som indebar udleje i et halvt år for at give ham spilletid og klargøre ham til at få en større rolle på superligaholdet. Han valgte i stedet at sige ja til Viborgs tilbud.
"Vi havde naturligvis gerne set, at Mikkel havde valgt at fortsætte i EfB, men respekterer, at han ønsker at prøve noget andet. Der er grund til at takke ham for indsatsen og den fine måde, han har repræsenteret EfB på igennem alle årene, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke med den fortsatte karriere," siger adm. direktør Søren Poulsen i en pressemeddelelse.
Mikkel Vestergaard har i nogen tid været indstillet på, at der skulle ske noget nyt for at sætte fart i karrieren, men betegner det alligevel som meget vemodigt at forlade EfB.
"Det har været en meget svær beslutning. Jeg har altid set mig selv som EfB'er og havde håbet på et gennembrud i klubben. Men jeg glæder mig også til at prøve noget nyt. Viborg meldte sig og ville rigtig gerne have mig, jeg havde en god snak med cheftræner Johnny Mølby, og planerne for både mig og klubben lyder spændende. Viborg tror rigtig meget på mig og ser mig som angriber," siger Mikkel Vestergaard.

Publiceret 21 January 2016 12:15