Tore Pein Jensen, som er vokset op i Aabenraa, er netop kåret som årets marketing-direktør af Berlingske Tidende.

Tore Pein Jensen, som er vokset op i Aabenraa, er netop kåret som årets marketing-direktør af Berlingske Tidende.

Aabenraa-dreng til tops hos Momondo

Tore Pein Jensen er blevet kåret som årets marketing-direktør

Af
Af Svend Mikael Larsen

Momondos globale marketing-direktør (CMO) hedder Tore Pein Jensen, og hvis det lokalt lyder bekendt, så er den god nok, for Tore Pein Jensen kommer oprindeligt fra Aabenraa. Siden har han dog slået sine folder ude i den store verden, og det har han gjort så eftertrykkeligt, at han netop er blevet kåret som årets CMO af Berlingske Tidende.

Gik på Brundlundskolen

I Aabenraa gik Tore Pein Jensen på Brundlundskolen og derefter på Handelsskolen i Aabenraa. Senere blev han uddannet cand.merc.sol. og har en HD-A, begge fra Aarhus BSS. Han har desuden en HD-IØ fra Copenhagen Business School.
Han kommer fra en familie af selvstændige, hvor hans far var 3. generation i det sønderjyske bil- og lastbilfirmaet fra 1929 I.M. Jensen. Selvom Tore derfor har brugt mange somre på at vaske biler og give en hånd med, så blev familien alligevel enige om, at det stoppede med 3. generation. Selskabet blev solgt, og Tore startede i stedet sin karriere hos TDC i 2000. Han har siden været CEO i to reklamebureauer og har tidligere været marketingdirektør i TDC.

Vokseværk i Momondo

I 2013 startede han i Momondo, og siden da er marketing-afdelingen vokset fra ti til 80 ansatte, omsætningen er femdoblet, og Momondo er gået fra at være tilgængelig i 16 markeder til i dag 32.
Momondos vækst er drevet af marketing, og derfor kårer Berlingske Tidende og en fagjury bestående af forskere og profiler fra erhvervslivet nu Tore Pein Jensen til Årets CMO 2016. Juryen fremhæver, at han har været en af de drivende kræfter bag virksomhedens vision og forretningsmæssige rejse.
Tore Pein Jensen er 40 år og bor med sin hustru og to børn på henholdsvis 3 år og 6 måneder syd for København i Solrød Strand.

Publiceret 26 January 2016 15:00