David Bowie.

David Bowie.

Hvidovre tager afsked med Bowie!

Oplev et aktuelt foredrag onsdag den 10. februar kl. 19 på Hvidovre Hovedbibliotek med den kendte rockjournalist Jan Poulsen.

En verden i chok

Der gik et chok igennem millioner af mennesker mandag den 11. januar, da David Bowie døde. Dette fyrtårn i moderne kultur er nu slukket for evigt. Han var en af de største personligheder i det 21. århundrede. Som en hjørnesten i rockhistorien var David Bowie helt frem til det sidste konstant søgende og udfordrende - ofte kopieret, sjældent overgået! Han udgav musik i seks årtier, men bevægede sig oftest i sin egen tid - uden for tiden. Musikken var hans hjemmebane, men hans betydning bredte sig i mange andre kunstneriske retninger. Han var et forbillede, et stilikon og en moderne far, som appellerede bredt til både unge og ældre over hele linjen.

Et foredrag om en stor kunstner

Rockforfatteren Jan Poulsen har interviewet og mødt David Bowie flere gange, og med udgangspunkt i sin bog, “Station til Station mod den næste dag”, binder han sløjfe på en lang og fantastisk karriere uden sidestykke. Det sker onsdag den 10. februar kl. 19 på Hvidovre Hovedbibliotek, hvor Jan Poulsen holder et fængslende og vedkommende foredrag om kunstneren, krydret med musikeksempler, facts og anekdoter fra et langt og indflydelsesrigt musikerliv. Billetterne koster 50 kr. inkl. gebyr og kan købes på Billetlugen.dk eller på bibliotekerne i Hvidovre.

Publiceret 26 January 2016 08:00