Mange af børnene havde valgt at tage forældrene med på turen, og begge parter nød det i fulde drag.

Mange af børnene havde valgt at tage forældrene med på turen, og begge parter nød det i fulde drag.

Mudder og vand ved DGI Crossløb

Crossløbere i alle aldre forcerede terræn, bakker, mudder, trapper og vand i tunnelen på ruten, da de sidste lørdag deltog i DGI Crossløb i gamle Varde Sommerland og Arnbjerg. Varde Park Løb og Varde Løbemotion var arrangør af et DGI crossløb i en serie på fem løb i det vestjyske.

Dagen bød på en ekstra udfordring, idet tunnelen under jernbanen, som var en del af ruten, endelig var fri for vand og is, efter at have været spærret i et par uger, men midt på formiddagen stod der igen vand i tunnelen, hvor ruten ellers skulle have gået. Det betød, at ruten skulle omlægges og i stedet skulle op over den nye bro, for at løberne kunne komme over i Arnbjerg. Den udfordring blev dog også løst og bød bare på lidt ekstra til løberne, da broen så skulle forceres to gange på hver runde…!

Første start var de garvede, som løb tre runder på en 2,5km rute, Anden start var to runder, altså 5km og sidste start var børn, som skulle løbe 2,5 km. Varde Løbemotion og Varde Park Løb fik ros for et godt arrangement og håber, at det fremover bliver en tradition i det vestjyske.

Publiceret 26 January 2016 09:30