Odense får den første døgnåbne Netto på Fyn

Fra 1. februar 2016 holder Netto på Bendiktsgade i Odense åbent døgnet rundt i alle ugens syv dage

Af
Af Emil Hermann

Døgnåbne supermarkeder findes allerede i København og Aarhus. Og nu er turen så kommet til den fynske hovedstad.
Netto oplyser i en pressemeddelelse, at Netto på Benediktsgade fra 1. februar 2016 - om nøjagtigt seks dage - vil holde døgnåbent for første gang. Fremover vil butikken have døgnåbent i alle ugens syv dage.
"Kunderne forventer i stigende grad at kunne gøre deres indkøb, når det passer dem bedst. Det imødekommer vi med døgnåbent, som allerede findes i både Aarhus og København, og nu er det Odenses tur. Erfaringerne fra vores døgnåbne butikker i de andre byer har været så gode, at vi gerne vil give kunderne i Odense den samme mulighed," siger Brian Seemann, direktør for Netto Danmark.
Netto har i forvejen fem døgnåbne butikker – en i Aarhus og fire i og omkring København. Butikken i Odense bliver således den sjette.

Pænere butikker i åbningstiden

Udover at give kunderne et større tidsrum at handle i, skal de døgnåbne butikker også sørge for, at butikkerne ser pæne ud og er fyldt helt op med vare på hylderne, når der er størst trængsel i dagtimerne, fortæller direktøren for Netto Danmark.
"Formålet har hele tiden været, at vi med døgnåbent kan fordele nogle arbejdsopgaver bedre over flere timer. Det har vist sig at fungere rigtig godt i forhold til at sikre mere tid til kunderne og en højere butiksstandard i dagtimerne. Derudover har det overrasket os positivt, hvor mange kunder der rent faktisk handler om natten. Det, forventer vi også, bliver tilfældet i Odense," forklarer Brian Seemann.
Netto har i alt 16 butikker i Odense. Den døgnåbne Netto ligger på Benediktsgade 33-36.

Publiceret 26 January 2016 11:00