17-årig pige i desperat kamp mod voldtægtsmand:

Sådan jog hun ham på flugt

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser en mand, som onsdag forsøgte at voldtage en 17-årig pige i Sønderborg

Af
Af: JN

En mand overmandede for en lille uge siden en 17-årige pige og forsøgte at voldtage hende ved et grønt område i Sønderborg. Politiet er stadig på bar bund i sagen og efterlyser nu vidner til hændelsen, som foregik onsdag aften i sidste uge omkring klokken 22. Det skriver jv.dk. 
Pigen gik fra passagen ved Jensens Bøfhus over parkeringspladsen mod Rutebilstationen. Da hun kom til det grønne anlæg overfor Sønderborghus, trak gerningsmanden hende ned.
"Han hiver hende i armen og siger på engelsk, at hun skulle komme med. Men hun får revet sig fri. Så vælter han hende omkuld, og mens han ligger ovenpå hende, forsøger han så at få hendes bukser af. Det lykkedes ham faktisk at få knappet hendes bukser op, men så tager hun en peberspray frem og sprøjter ham i ansigtet, og så stikker han af," siger politikommissær, Svend Erik Lassen, fra Syd- og Sønderjyllands Politi til jv.dk.
Det eneste signalement pigen har kunnet give af manden er, at han var mørklødet, havde sort fuldskæg og talte engelsk.
Politikommissær Svend Erik Lassen afviser overfor jv.dk, at efterforskningen er specielt rettet mod asylansøgere på kasernen i Sønderborg.

Offer risikerer bøde

Da peberspray er ulovlige i Danmark kan den 17-årige pige nu risikerer at få en bøde.
"Det er ulovligt at være i besiddelse af og bruge en peberspray, så det bliver hun formentlig sigtet for," siger Knud Kirsten, der er leder af lokalpolitiet i Sønderborg, til TV SYD.
Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Sønderborg Politi på 114.

Publiceret 26 January 2016 10:50