Trods et kraftigt regnvejr gik tusindvis af kvinder Ladywalk i Sønderborg sidste år. Arkivfoto: Mikkel Hansen

Trods et kraftigt regnvejr gik tusindvis af kvinder Ladywalk i Sønderborg sidste år. Arkivfoto: Mikkel Hansen

Ladywalk:

Skal du gå med i år?

Tilmeldingen til Ladywalk 2016 i Sønderborg er i gang

3.700 kvinder deltog sidste år i Ladywalk i Sønderborg trods voldsomt regnvejr.
Derfor er der tusindvis af kvinder, der krydser fingre for bedre vejr den 30. maj i år, når årets udgave af Ladywalk afholdes i Sønderborg.
Der er nu åben for tilmelding, og mange har allerede tilmeldt sig.
 
"Ja, vi er i gang og glæder os til igen at samle så mange kvinder. Vi kan se, at der hvert år kommer nye deltagere til, og har man først været med én gang, er der en tendens til, at man kommer igen. For mange er det blevet en rigtig god forårstradition, og det er vi naturligvis glade for," siger Knud Erik Gubbertsen fra Sønderborg Familie og Firma Sport, der er lokalarrangør.
 
Startstedet for Ladywalk er for andet år i træk ved SFS-Hallen i Sønderborg, men ruterne er ændret. Deltagerne kan vælge mellem ruter på 7 eller 12 kilometer.
 
Ved at deltage støtter man sygdomsramte kvinder. I 2015 donerede Ladywalk tilsammen en million til tre foreninger. I år går pengene til Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen.
 
Tilmelding foregår på ladywalk.dk frem til den 2. maj både som enkeltperson og hold. Herefter kan man tilmelde sig som enkeltperson på startstedet den 30. maj.
 
Du kan se billeder fra den regnvåde tur sidste år i fotogalleriet.

null

Publiceret 26 January 2016 15:30