’Skaf mig en tenor’ har premiere lørdag den 6. februar.

’Skaf mig en tenor’ har premiere lørdag den 6. februar.

Lokal komik:

Farce i 7-Kanten

’Skaf mig en tenor’ er årets morsomme farce med mange forviklinger

Det er efterhånden en tradition med en årlig farce i 7-kanten, hvor Jens Jager er mester i at instruere denne form for skuespil.
Farcen som genre, der lægger vægt på absurd, visuel eller dialogmæssig humor, og som udspilles i et højt tempo med parodier og karikerede roller er lige noget, der tiltaler instruktøren. Fart og tempo, forvirring og forviklinger er netop essentiel for 'Skaf mig en tenor'.

”Skaf mig en tenor” er skrevet af amerikaneren Ken Ludwig. Handlingen udspiller sig på et hotelværelse i Cleveland, hvor operadirektøren har gjort et scoop ved at engagere den verdensberømte tenor Tito Merelli. Tenoren ankommer, om end lidt forsinket og stresset, men ved hjælp af lidt opkvikkende piller holder han humøret højt, indtil han afgår ved døden. Gode råd er dyre, men ved hjælp af lidt skosværte og et festligt kostume indtræder direktørens sekretær Max i den afdødes sted. Heldigvis kan Max hele Othellos
parti udenad, men så vågner liget op…

Forestillingen bliver opført af en stor håndfuld af 7-kantens garvede skuespilkræfter: Henrik Gantzel, Camilla Platz, Ole F. Gudmundsen, Martin Holm, Karin Egholm, Henrik Thygesen, Linette Hovedskou og Heidi Gantzel.
Billetter: www.7-kanten.dk. Premiere lørdag den 6. februar kl 15.00. Øvrige spilledage den 9.-10.-11.og 12. februar kl 19.30. Den 7. og 13. februar kl. 15.00.

Publiceret 26 January 2016 10:30