Navnenyt:

Esbjerg Vikings tilknytter Rikke Tangaa

Af
Rune Weitling

Administrerende direktør Erik Svendsen kalder hende et guldkorn, der passer perfekt ind hos Esbjerg Motorsport og vil blive et stort aktiv.

Jo, der er allerede lagt et mindre pres på den tidligere direktør i Ribe-Esbjerg HH, Rikke Tangaa, der fra den kommende sæson indtræder i organisationen hos Esbjerg Vikings og Esbjerg Motorsport Elite. Rikke Tangaa tilknyttes med foreløbig ansvar for web og presse samt netværksgrupper, og dermed afløser hun også tidligere pressechef Lars Guldager Dyhr, som har valgt at bruge mere tid i sit firma Dyhr Media.

Udover de nævnte ansvarsområder, vil hun indgå i et tæt samarbejde med Erik Svendsen omkring tegninger af sponsorater med samarbejdspartnere samt sponsorpleje, og ligeledes følger en værtinderolle ved VIP arrangementer i på Granly Speedway Arena.

"Vi glæder os naturligvis over at kunne byde Rikke velkommen til motorsporten, og vi ved at hun vil være et stort aktiv med den erfaring hun medbringer," siger direktør Erik Svendsen, mens Rikke Tangaa selv siger i en pressemeddelelse:

"Jeg er naturligvis glad for fortsat at være en del af den professionelle sport, og i Esbjerg Motorsport får jeg ansvaret for nogle af de områder, jeg brænder for. Jeg har efterhånden været til en del løb på Granly Speedway Arena, hvor jeg også har været bag kulissen som en del af det tidligere samarbejde med Erik, så jeg føler, at jeg allerede er klædt godt på og glæder mig til at komme i gang."

Publiceret 26 January 2016 10:00