OB bekræfter:

Izunna ny spiller i den stribede trøje

Tirsdag morgen skriver OB, at klubben har hentet den tidligere FCM-spiller

Rygtet har floreret længe. Først var skiftet lige på trapperne. Så ville den russiske klub Amkar Perm alligevel ikke sælge.
Tirsdag blev det dog endelig officielt.
OB har skrevet kontrakt med den 25-årige nigerianske midtbaneslider Izunna Uzochukwu, der forgangne sæson vandt mesterskabet med OB.
Izunna, der er kendt som en enormt hårdtarbejdende spiller, som modstanderne hader at spille mod, har fået en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2019.
"Izunna er en rigtig dygtig spiller, som vi glæder os til at have i vores trup, og vi er glade for at vi er blevet enige om en relativt lang aftale. Han er arbejdsom og dygtig til at fordele og opbygge spillet fra sin plads på den centrale midtbane, og vi kender ham som en spiller med en stor vindermentalitet og stærk fysik. Han er en klar forstærkning af vores hold, og vi glæder os over, at han kan være med i den sidste måned af vinteropstarten, så han og resten af truppen kan nå at lære hinanden godt at kende inden sæsonstarten 26. februar," udtaler OB's sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.
 
Den hårdtarbejdende afrikaner er præcis den type spiller, cheftræner Kent Nielsen godt kan lide.
"Izunna har gennem mange år i Danmark bevist, at han har et enormt højt niveau. Han er hurtig, og han er en meget dygtig balancespiller, hvilket gør ham rigtig god i presspillet. Han er en dygtig bolderobrer i den centrale del af banen, og vi ser ham som en stærk stabiliseringsspiller på et meget højt niveau. Samlet set gør det ham til en stor profil, som vi ser frem til at have i truppen," siger Kent Nielsen.
25-årige Izunna glæder sig naturligvis også over skiftet og ser OB som et muligt springbræt til noget større.

"At komme tilbage til Danmark er kun godt for mig. Jeg tog til Rusland for at prøve noget nyt, men det gik ikke som jeg ønskede. Nu tager jeg til OB for at fortsætte min udvikling, så jeg kan blive endnu stærkere og måske få mulighed for at tage et nyt skridt igen, når min tid i OB slutter. Jeg har selvfølgelig udviklet mig i min tid i Rusland også, men som spiller og person har jeg ikke ændret mig. Jeg vil hjælpe holdet med at opnå målene og være med til at sikre et godt sammenhold på banen, for det er også det, der vil hjælpe mig til at blive en endnu bedre spiller. OB er en af de store klubber i dansk fodboldhistorie, så det er et godt skridt for mig, og jeg håber at hjælpe klubben tilbage til toppen af dansk fodbold, og det er jeg sikker på, at der er gode muligheder for," siger han.

Izunna kommer til at optræde med trøje nummer 15 i OB, og han vil træne sammen med resten af truppen allerede tirsdag.

Publiceret 26 January 2016 08:57