Boligbutikkerne satte salgsrekord

Ifølge Boligsidens årsopgørelser skiftede over 42.000 villaer og rækkehuse ejer i 2015. Specielt Region Syddanmark har haft et forrygende år, og det kan de også mærke hos Boligbutikkerne i Vejle & Jelling, der har haft rekord salgsår i 2015.
“Vi har solgt 23,7 % flere ejendomme i 2015, set i forhold til 2014. Året 2015 startede rigtigt godt, og den lave rente i foråret, satte for alvor gang i positiviteten på boligmarkedet i år,” fortæller Jakob V. Iversen, der er indehaver af de to Boligbutikker i Vejle & Jelling, i en pressemeddelelse.
”Vi vidste ikke helt, om aktiviteten ville fortsætte også efter foråret, men der er for alvor sat gang i bolighandlerne, og vi sluttede året med at have de to bedste salgsmåneder i hhv. november og december, som ellers er måneder, der ofte er præget af lidt mere jule-stilhed. Det betød, at 2015 blev rekord år for salg i Boligbutikkernes historie.”
Landsdækkende er der fortsat god aktivitet på boligmarkedet. Forlængelsen af Boligjob-ordningen, de fortsat lave renter og snakken om hjælp til finansiering af boliger i yderområderne er alt sammen faktorer, der kan mærkes i mæglernes dagligdag.
”På nuværende tidspunkt har vi solgt otte boliger i januar og har yderligere seks handler underskrevet. Og det er set i forhold til fire handler i hele januar i 2014.”
De mange salg betyder også, at varelageret hos landets mæglere begynder at være i bund, skriver Realmæglerne i en pressemeddelelse.
”Nu skal vi have fokus på, at få nye ejendomme til salg, til de mange boligkøbere, der bl.a. er oprettet som guldkøbere i RealMæglernes køberkartotek. Vi er meget optimistiske og ser frem til et år, hvor vi kan hjælpe endnu flere sælgere igennem en god handel,” siger Jakob V. Iversen.
jh

Publiceret 28 January 2016 14:15