Andreas Kristensen i den økologiske del af grøntafdelingen i Rema 1000 i Rødekro. (Privatfoto).

Andreas Kristensen i den økologiske del af grøntafdelingen i Rema 1000 i Rødekro. (Privatfoto).

Fokus på økologien

Andreas Kristensen tog afsæt i økologien i sin fagprøve

Af
Af Betina Skjønnemand

20-årige Andreas Kristensen er lige blevet færdig med den praktiske del af sin fagprøve i Rema 1000 i Rødekro.
Omdrejningspunktet var økologisk frugt og grønt, som han oplever kunderne efterspørger mere og mere.
“Der har været en enorm vækst på netop det område, så i min fagprøve satte jeg lidt ekstra fokus på det, og fik lavet nogle opstillinger i butikken, så det økologiske frugt og grønt blev præsenteret sammen,” forklarer han. Efter den praktisk del følger nu den teoretiske del, hvor han skal skrive en større opgave.
Den 31. juli i år kan han kalde sig udlært serviceassistent, og han fortsætter derefter karrieren som souschef hos Rema 1000 i Rugkobbelcenteret i Aabenraa.

Publiceret 28 January 2016 06:00