Henrik Knudsen er nu igen klar til at brande Randers i resten af verden. Han har trukket sin udmelding af brandingsprocessen tilbage

Henrik Knudsen er nu igen klar til at brande Randers i resten af verden. Han har trukket sin udmelding af brandingsprocessen tilbage

Kovending hos Memphis Mansion

Ejeren af Memphis Mansion, Henrik Knudsen, har indset at han var for hurtig ved havelågen i sidste uge og nu melder han sig ind i brandingprocessen igen
 
"Jeg har her til morgen haft et møde med kommunens kommunikationschef Karen Radmer Balling og meddelt at jeg er tilbage i Advisory Board og klar til at brande for Randers igen", siger Henrik Knudsen.
Han har indset, efter flere kammeratlige samtaler med venner, at han var en tand for hurtig til at melde sig ud af hele brandingsprocessen.
"Vi er jo normalt en by, der står sammen. Jeg ved godt at jeg ikke er indfødt Randersborger. Jeg flyttede hertil i 1986, men jeg har taget byen til mig, og jeg kan også se at det er vigtigt nu, at vi står sammen", siger han til Radio Alfa.
Han blev tidligere på ugen ringet op af tidligere borgmester i Randers Henning Jensen Nyhuus, og fik vigtigheden af at stå sammen af vide. Og det er altså det Henrik Knudsen tager konsekvensen af nu.
"Jeg har tidligere oplevet, at byen har stået skulder ved skulder,og det er tid til at gøre det igen", siger han.
"Vi har brug for at få byen talt op igen".
Tidligere på ugen meddelte formanden for Underværkets bestyrelse, Christian Krogh, at Underværket nu også havde meldt sig ud af brandingsprocessen. Her har man også efterfølgende trukket denne udtalelse tilbage og fortsætter med at brande Randers.

Publiceret 28 January 2016 12:21