Det nye unge hus i Børkop åbner den 1. marts. Pressefoto

Det nye unge hus i Børkop åbner den 1. marts. Pressefoto

Nyt ungehus åbner snart i Børkop

Den 1. marts åbner nyt ungehus. Den 2. februar inviterer Børkop Lokalråd til infomøde på Englystskolen

Den 1. marts 2016 åbner ungehus Børkop i lokalerne i Fristedet. Fristedet anvendes om dagen af Englystskolen, og Englystskolen, ungeforvaltningen i Vejle Kommune og Børkop Lokalråd er blevet enige om også at udnytte lokalerne om aftenen til gavn for lokalområdets unge.
“I vort arbejde med de unges ønsker til Børkop, har de unge i alderen fra 16 år og opefter efterlyst et værested, hvor de kunne hygge sig. ”Derfor er vi glade for at tilbyde lokalområdets unge denne mulighed fra 1. marts,” siger Dorte Christiansen fra Børkop Lokalråd.
Hun fortæller, at det er de unge, som skal være med til at få stedet til at fungere.
“Det bliver de unge selv, der kommer til at stå i spidsen og tage ansvar for værestedet og de aktiviteter, der kommer til at foregå. Og at de passer på tingene og viser interesse for at drive stedet er afgørende for den fortsatte eksistens af Ungehuset,” understreger Dorte Christiansen.

Infomøde

Den 2. februar klokken 19,00 inviterer Børkop Lokalråd til infomøde på Englystskolen. Her vil der blive informeret om ungehuset og hvilke aftaler, der er lavet med Englystskolen og Ungeforvaltningen i Vejle Kommune.
Mødet er for: Unge, der vil komme i lokalerne, de unges forældre, der vil støtte og hjælpe med driften af ungehuset samt for andre voksne, der vil støtte og hjælpe med driften.
Det bliver behovet, der afgør, hvor mange aftener ungehuset er åbent. Lokalrådet regner med, at huset er åbent tre til fire hverdagsaftener mellem 18,00 og 22,00.
Lokalrådet efterlyser både unge samt voksne, der vil være med til at drive ungehuset.
Da ungehuset bliver de unges eget sted, efterlyser Børkop Lokalråd unge mellem 16 og 25 år, der vil være med til at drive huset. Hvis du er Interesserede kan tilmelde sig til dette arbejde ved at sende en mail til ungehusboerkop@gmail.com
jh

Den 2. februar kl. 19 er der infomøde på Englystskolen. Pressefoto

Den 2. februar kl. 19 er der infomøde på Englystskolen. Pressefoto

Publiceret 28 January 2016 15:00