Vikarbureau etablerer nyt regionskontor i Fredericia

Virksomheden Adecco etablerer nyt regionskontor i Fredericia den 1. februar.
Med placeringen i Fredericia har Adecco valgt at styrke sin position som den førende udbyder af vikar- og rekrutteringsløsninger i det Sydjyske og Fynske område.
”Vi mander op og samler vores kompetencer i ét styrket regionskontor her i Fredericia,” fortæller Area Manager Rasmus Pedersen fra Adecco.
”Det gør vi for at sikre udviklingen af vores medarbejdere – og for at kunne servicere vores kunder og vikarkollegaer endnu bedre i fremtiden. Det er vigtigt, at understrege, at vi beholder samtlige eksisterende lokalafdelinger i regionen, da nærheden til vores vikarkollegaer og kunder er vigtig for os,” siger Rasmus Pedersen, der tilføjer, at samarbejdet med Business Fredericia og Fredericia Kommune om placeringen af det nye regionskontor har været enestående.
"Derfor faldt valget også på dem, da den endelig placering skulle afgøres."
Adecco er Danmarks og verdens største vikar- og rekrutteringsvirksomhed. I Danmark formidles jobs til mere end 2.000 mennesker hver dag, hvor Adecco rekrutterer medarbejdere til faste ansættelser, projektstillinger og vikariater.
Adecco er specialist indenfor: kontor, byggeri, industri, køkken, engineering, IT, science og medical. Virksomheden har over 45.000 mennesker i sin kandidatdatabase og samarbejder med flere end 400 virksomheder dagligt - årligt flere end 3.500.
Adeccos nye regionskontor har adresse på Strevelinsvej 38-40, 7000 Fredericia. Der findes lokalkontorer i Sønderborg, Tønder, Aabenraa, Esbjerg, Vejle og Odense.

Publiceret 28 January 2016 09:15