Sådan kommer Café Cozy til at tage sig ud. Illustration: ADP

Sådan kommer Café Cozy til at tage sig ud. Illustration: ADP

Fredericia lystbådehavn får ny café

Café Cozy slår dørene op til marts

Når Fredericia Lystbådehavn i marts 2016 tager hul på ny sæson, bliver det samtidig med en ny café, som kan skabe liv og gøre det mere attraktivt at besøge lystbådehavnen. Det oplyser ADP i en pressemeddelelse.
 Den nye café får navnet Café Cozy og bliver drevet af to lokale Fredericianere, Søren og Tina Møller. Med Café Cozy ønsker ejerne at skabe et spisested på Lystbådehavnen, som kan tiltrække liv til lystbådehavnen.
”Vi er selv sejlere og er vant til at komme på forskellige lystbådehavne, og vi ved, at der altid er liv i de lystbådehavne, hvor der er mulighed for at købe en kop kaffe eller noget at spise. Vi har savnet lidt liv på Fredericia Lystbådehavn, og med vores nye café håber vi at skabe liv”, siger Tina Møller.
”Vi har siden sidste sommer afdækket behovet for mad og drikke blandt sejlerne på Fredericia Lystbådehavn gennem vores egen lille forundersøgelse, og vi er derfor sikre på, at vi dækker et stort behov”, supplerer Søren Møller.
 

Caféen anlægges på hjørnet af havnebassinet, og selve spiseafsnittet bliver ca. 50 kvadratmeter, og dertil kommer en udendørs træterrasse på ca. 80 kvadratmeter, som på kolde aftener vil være opvarmet med italienske terrassevarmere. På sigt vil der også blive etableret en tømmerflåde med loungemøbler, som gæsterne kan benytte sig af.
”Ud over restauranten, som vil være åbent hele året rundt, vil der også være en kiosk, hvor man kan købe kaffe, øl, vand, is, chips og lidt lettere anretninger, til at tage med. Vores koncept er ved at tage form, og vi forventer også at kunne tilbyde lækre salater, lækre vine og frokostordninger for virksomheder. Vores koncept bygger på kvalitet og gode råvarer”, siger Tina Møller.
Tina Møller får ansvar for den daglige drift og inden længe vil der blive ansat personale.

Stort ønske for lystbådehavnen

”Det er ingen hemmelighed, at ADP igennem nogen tid har arbejdet på at finde en løsning på et bespisningssted til lystbådehavnen. Vores fastliggere, gæstesejlere og folk fra oplandet har savnet et sted, hvor de kunne købe mad, så vi glæder os til at byde Café Cozy velkommen”, siger Jacob Gerdes, operationel chef i ADP, i pressemeddelelsen.
”Vi har i 2015 oplevet vækst på lystbådehavnen, og har fået en del nye fastliggere. Vi får ros for de gode parkeringsforhold og så er lystbådehavnen nem at komme til, fordi den ligger centralt placeret i forhold til de to motorvejsstrækninger. Og med det nye spisested håber vi selvfølgelig på at kunne tiltrække endnu flere fastliggere og gæstesejlere, ligesom lokale borgere fra Fredericia og de omkringliggende byer også kan skabe liv på lystbådehavnen”, slutter Jacob Gerdes.
Caféen står efter planen klar til åbning i påsken 2016.

null

Publiceret 29 January 2016 10:15