Ulla Skov Jørgensen bor med sin mand i Odense. Hun er glad for at være i familiens sommerhus, som ligger i naturskønne omgivelser.

Ulla Skov Jørgensen bor med sin mand i Odense. Hun er glad for at være i familiens sommerhus, som ligger i naturskønne omgivelser.

Ny ledende overlæge i børne- og ungdomspsykiatrien

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense får fra 1. februar 2016 en ny ledende overlæge.
Det er 52-årige Ulla Skov Jørgensen, der indtil nu har været uddannelsesansvarlig overlæge på afdelingen.
Ulla Skov Jørgensen, som bor i Odense, har gennem hele sin karriere været meget optaget af det organisatoriske arbejde, og hun glæder sig derfor til at starte i en stilling, hvor hun får et stort ledelsesmæssigt ansvar.
Hun har tidligere arbejdet med organisering og planlægning både som uddannelsesansvarlig overlæge og som tidligere formand for Videreuddannelsesudvalget under Dansk Selskab for Børne- og Ungdomspsykiatri, ligesom hun tidligere har været konstitueret i stillingen som ledende overlæge på afdelingen tilbage i 2011/2012.
Hun kommer fra en klinisk stilling og har derfor et godt indblik i, hvad der rører sig i forhold til behandling, fysiske rammer og faglig udvikling.
“Det vigtigste for mig er, at vi har en høj faglighed, at vi er tilgængelige, og at vi ser patienterne som partnere i deres egen behandlingen,” siger Ulla Skov Jørgensen.

Publiceret 29 January 2016 08:00