This is not America - her bliver Bowies musik udsat for gymnasieelever anno 2016

This is not America - her bliver Bowies musik udsat for gymnasieelever anno 2016

Paderup Gymnasium spiller David Bowie

Der sælges billetter til en dannelsesrejse i David Bowies univers, når 130 elever og lærere fra Paderup Gymnasium torsdag og fredag i den kommende uge spiller teaterkoncert med musik af David Bowie. En forestilling, som med Bowies død i forrige uge fik en helt ny aktualitet
 
Teaterkoncerten med titlen ”This is not America” er en original musikforestilling, skabt fra bunden af de medvirkende elever og lærere. Forestillingen tager udgangspunkt i 10 af David Bowies mest kendte numre.
 
På rejse med Bowie
Deltagerne har frit ladet sig inspirere af David Bowies musik og tekster og skabt deres egne fortolkninger af sangene, som de opleves af gymnasielever anno 2016. Det er blevet til en montage, en sammensætning af forskellige udtryk med rejsen som fælles tema. Den ydre rejse og den indre. Man følger en gymnasielev på sin rejse i livet. Han er ved at kløjes i alt det, han skal nå – lektier, forældres forventninger, at blive berømt eller bare at blive til noget, kærlighed, globalisering, alle valgene.
Publikum flyder med, når han møder mennesker og udfordringer på sin dannelsesrejse i Bowies univers.
 
Mange talenter
Ca. 130 elever deltager i produktionen som sangere, skuespillere, musikere, dansere, mediefolk, scene- og kostumefolk og sminkøser. Alle elever på gymnasiet, som har lyst, kan byde ind med deres talenter og blive en del af den samlede forestilling. Der er blevet øvet flittigt gennem hele efteråret, og sidste hånd bliver lagt på værket i weekenden op til premieren.
Premiereaftenen er torsdag 28. januar kl. 19.30, og billetter hertil kan købes gennem link på gymnasiets hjemmeside.
Efter anden forestilling fredag aften følger den årlige skolefest for elever, forældre og lærere, hvor også tidligere elever er meget velkomne.

Spilletider:

Torsdag 28. januar kl. 19.30: Premiere (entré) Fredag 29. januar kl. 10.00: Forestilling for inviterede folkeskoleelever. Fredag 29. januar kl. 19.30: Forestilling og efterfølgende skolefest (entré)

Publiceret 29 January 2016 12:00