En snedækket bane! Intet problem i Værum. Banen blev ryddet, så løbeturen blev undgået. For deltagerne ville hellere spille hyggebold.

En snedækket bane! Intet problem i Værum. Banen blev ryddet, så løbeturen blev undgået. For deltagerne ville hellere spille hyggebold.

Sneen ingen hindring i Værum

Nytårsappel i Værum GF trods snefald
 
Vejrguderne var ikke med Værum GF, da der var kaldt til nytårsappel. Sneen var faldet tæt over Værum, og det så ud til, at det ville blive svært at spille fodbold. En løbetur ”truede.”
Men igen viste Værum sig som en by, hvor man ikke giver op for bolledej. Et hurtigt opkald til Carsten Poulsen fra CDP Freelance fik sat gang i snerydningen, og på mindre end to timer var et areal ryddet for sne stort nok til en god gang hyggebold på Værums frosthårde træningsbane.
”Dejligt at se, at Værum via netværk og sammenhold formår at skabe løsninger. Der var nok ikke mange andre klubber i Randers Kommune, der fik ryddet banen for sne,” mener Værums formand Hans Jørgen Larsen.
12 spillere trodsede kulden og mødte frem til en acceptabel gang fodbold.
Træner Dan Zier var desværre samme dag blevet udfordret af Værums deltagelse ved regionsmesterskaberne i indendørsfodbold, hvor Dan sammen med flere spillere fra klubben i øvrigt kvalificerede sig til den afgørende finalrunde. Derfor tog andetholdstræner og brormand Alex Zier over. Alex er i 2016 ansvarlig for Værums andethold i serie 6.
Ved appellen i fjor talte Dan om, at det ville være dejligt med en oprykning i løbet af året, og det lykkedes jo at komme op i serie 4. Så ambitionen i år er at blive i serie 4 og komme til at spille med i den sjove ende af rækken. 
Under den velfortjente suppe, hvor yderligere seks-otte mand var mødt op, forklarede formand Larsen på vegne af træner Dan Zier, at Værum som altid vil fokusere på det sociale, men samtidigt finder det vigtigt, at klubben til stadighed kan tiltrække et par spillere eller to. Et par spillere stopper i år, men erstatninger ser ud til at være på vej. Alle spillere opfordredes til at se sig omkring i vennekredse for mulige spillere med interessere for at spille en gang hyggelig fodbold under velorganiserede forhold.
Dan Zier ser gerne, at alle spillere kommer til træning mindst en gang om ugen for at forbedre grundformen. Da det ser ud til at blive dårligt vejr de første par uger, er der arrangeret træning på nærliggende kunststofbaner.
Igen i år er alle sæder til tribunen i Værum solgt for hele sæsonen, så bestyrelsen håber igen i år på mange spændende og målrige kampe med stor opbakning fra det lille lokalsamfund. Som forrige år vil Værum være vært ved en sommerturnering, hvor fire til seks hold forventes at deltage over en lang uge.
Formanden takkede alle, der var mødt op i sneen og ønskede en god sæson. Nu venter Værum-spillerene kun på bedre vejr.
 

Publiceret 29 January 2016 10:00